Strafferet

Straffesager kræver en professionel og specialiseret forsvarsadvokat med indsigt og forståelse for lige præcis din sag. Vi hjælper dig gerne og har mange års erfaring med straffesager, som ender på en rigtig god måde for vores klienter. Kontakt os, og vi bistår dig.

Har du brug for advokathjælp? Kontakt Susanne (beneficeret forsvarer) eller Phillipp for en uddybning.

Susanne Landbo Quedens

Partner, Advokat (L)

Phillip Quedens

Partner, Advokat (H)

Vi har sat kaffen over og er klar til at mødes med dig. Book her et uforpligtende møde:

Har du brug for professionel hjælp til at overskue straffeloven? Mangler du en advokat, der har erfaring med straffelovsovertrædelser og konsekvenserne heraf? Søger du en advokat med mange års erfaring, som kan bistå dig med hurtig og sikker rådgivning? Hos VQ Advokaterne hjælper vores dygtige og kompetente forsvarsadvokater med juridiske problemstillinger, så din sag ender på bedst mulig måde for dig. Du kan booke et gratis rådgivningsmøde, hvor du sammen med den bedste forsvarsadvokat, kan få overblik over din situation både juridisk og økonomisk. Vi ved, at det kræver tillid og tryghed at vælge en advokat, og vi vil derfor gøre det bedste for dig, så du ved, at du er i trygge hænder. Det er vigtigt for os at skabe værdi for dig. Det betyder, at når du bruger os som advokater, så vil vi gøre det ypperste, vi kan for at hjælpe dig med de kompetencer og erfaringer, som vi har at hjælpe dig på bedst mulig måde.

Strafferet er den del af juraen, som omhandler strafferetsovertrædelser og mulige konsekvenser af at bryde lovgivningen. Det strafferetslige omhandler et stort område bl.a. bedrageri, røveri, indbrud. underslæb, vold, voldtægt og mord. Strafferetslovningen består af 29 kapitler, som er inddelt i en almindelig del og en særlig del. Den almindelige del omhandler de almindelige betingelser for straf, og den særlige del omhandler de mere alvorlige forbrydelser såsom drab, tyveri osv. Vi har mange års erfaring, som vi gerne gør brug af, så du kan regne med den bedst mulige rådgivning af en dygtig forsvarsadvokat.

Vil du gerne i kontakt med Danmarks bedste forsvarsadvokat? Du vil komme i kontakt med to af vores advokater, hvis du har brug for juridisk rådgivning indenfor strafferet. Du vil møde Susanne Landbo Quedens, som er partner og advokat hos VQ Advokaterne. Hun er også beneficeret forsvarer, som hjælper, hvis den sigtede/tiltalte har begrænset midler. Desuden er hun specialist indenfor det familieretslige område og har betydelig procedureerfaring. Susanne Landbo Quedens kan kontaktes på tlf. +45 24 23 60 27 eller på mail slq@vqa.dk. Den anden af vores advokat indenfor strafferet er Philipp Quedens, som også er partner og advokat hos VQ Advokaterne. Han rådgiver private og virksomheder primært indenfor retssager, dødsboer, konkursboer, selskabsret og skatteret. Desuden har han 20 års erfaring som underviser og er derved altid opdateres indenfor lovgivningen. Philipp Quedens kan kontaktes på tlf. +45 24 23 60 28 og på mail pq@vqa.dk.

VQ Advokaterne er beliggende i Hillerød og København, og med et bredt lokalgenskab og vores professionelle advokater er vi klar til at hjælpe dig med de juridiske udfordringer, der kan opstå. Indenfor privat området kan vi hjælpe med bolig, familieliv, privatliv og job. Når det drejer sig om erhverv, kan vi være behjælpelige med drift, rådgivning og økonomi. Andel, ejer og udlejning er vi behjælpelig indenfor ejendomsadministration. Du kan orientere dig yderligere på vores hjemmeside.

Konktakt os, hvis du er i tvivl om, vi kan hjælpe dig præcis med de juridiske udfordringer, du står med. Du kan kontakte os på tlf. +45 4820 7400 og mail info@vqa.dk. Du kan træffe os mandag – torsdag fra kl. 8-16 og fredag fra kl. 8-15. Du kan også booke et møde på vores hjemmeside eller ringe og skrive direkte til en af vores kompetente advokater. Vi har åben for vores chat hver mandag til torsdag fra kl. 16-20. Du kan altid kontakte os uforpligtende, så vi sammen kan finde ud af, hvad vi kan hjælpe dig med. Det er vigtigt for os, at du får den bedst mulige behandling, når du har brug for en strafferetsadvokat i København.