VQ Advokater indtræder i Ret&Råd Advokater

Bestyrelsen i Ret&Råd Advokater samt ledelsen af VQ Advokater.

Fra venstre Partner og bestyrelsesformand VQ Advokater Thomas Vang Christensen, Advokat Stine Morild Kulmbak, direktør i VQ Advokater Daniel Hesner Grøndal, advokat Elin L. Andersen, Bestyrelsesformand Ret&Råd Advokater Lars Fredslund, advokat Jeppe Ravn Hattens Jensen, advokat Mads Sommerlund, sekretariatsleder i Ret&Råd Advokater Mette Vestergård

 

Med VQ Advokaters indtræden i Ret&Råd Advokater udvides kæden geografisk til at dække hele Nordsjælland. Det Hillerød-baserede advokatfirma er i vækst, og udvider via samarbejdet deres position inden for erhvervsjura og ejendomsadministration.

Første januar 2023 indtræder VQ Advokater i Ret&Råd-kæden af selvstændige advokatkontorer. De opererer fortsat fra Hillerød, men dækker fremadrettet i Ret&Råd-kæden hele Nordsjælland med et erhvervscenter og en afdeling for ejendomsadministration.

”Vi glæder os meget til at blive en del af Ret&Råd. Virksomheden får navnet Ret&Råd Nordsjælland, og vi stadfæster vores position som en regional advokatvirksomhed. Desuden har vi lagt afgørende vægt på at få status af et erhvervscenter, hvilket synliggør vores erhvervsretlige status i området. Vi introducerer også Ret&Råd Ejendomsadministration baseret på vores store forretning på det felt,” siger partner og bestyrelsesformand Thomas Vang Christensen.

Ret&Råd og VQ Advokater er i fuld gang med at forberede kontorets indtræden i Ret&Råd-kæden. Det drejer sig om IT-setup, hjemmeside, marketing og deltagelse i konferencer, hvor de møder deres nye kolleger fra hele landet. Bestyrelsesformand i Ret&Råd, advokat Lars Fredslund, er begejstret over at få nye kompetencer i kæden:

”For Ret&Råd-kæden handler det om at få en endnu bedre geografisk udbredelse. Det vil sige, at vi nu kommer til at dække flere retskredse. Når vi bliver flere, bliver vi stærkere” siger han og fortsætter:

”Vi får nu et helt nyt speciale i vores forretning, da vi ikke tidligere har haft ejendomsadministration og skatterådgivning, som er blandt VQ’s specialer, og derved får vi flere farver på paletten. Det er en stor fordel, at vi kan tilbyde vores kunder flere produkter, så det er vi selvfølgelig rigtig glade for.”

Erfaring fra kædesamarbejdet tidligere

Thomas Vang Christensen har i lighed med sine kolleger Susanne Landbo Quedens, Phillipp Quedens, Morten Kaas Vinther, Carsten Bo Løjborg og Daniel Hesner Grøndal erfaring fra kædearbejde tidligere. De kender til fordelen ved at være en del af et fællesskab som f.eks. faglig sparring:

”I en tid med stigende krav og regler er det naturligt at søge samarbejde med andre advokatvirksomheder, så vi sammen står bedre rustet i fremtiden. Vi har vækst og håber, vi med nye, gode kollegaer vil kunne understøtte denne udvikling endnu mere, bl.a. ved fælles markedsføring, compliance og administration på nogle områder. Vi har selvfølgelig også lagt vægt på, at Ret&Råd er et stærkt brand, som ydermere er meget respekteret og anerkendt,” siger Thomas Vang Christensen.

VQ Advokater påbegynder nu samarbejdet med Ret&Råd og indtræder som medlem den 1. januar 2023.

Kontakt os

og få uforpligtende snak med en advokat.