Skilsmisse

I tilfælde af separation eller skilsmisse er der mange følelser på spil, og derfor sker det ikke sjældent, at rigtig mange rettigheder kan gå tabt, hvis det hele håndteres forkert. Du er nødsaget til at tænke på dig selv og på, hvordan du kommer igennem skilsmissen bedst muligt.

Hvis I har fælles børn, skal der også tages stilling til væsentlige forhold som bopæl, samvær, børnebidrag på en måde, der sikrer, hvad der er bedst for børnene

Vi rådgiver dig om samtlige forhold og hjælper dig hele vejen. Vi har rigtig mange års erfaring med håndteringen af disse sager, og vi ser frem til at hjælpe dig.

Vil du vide mere, kontakt Susanne eller Michael for en uddybning.

Susanne Landbo Quedens

Partner, Advokat (L)

Michael Jacobsen

Partner, Advokat (L)

Vi har sat kaffen over og er klar til at mødes med dig. Book her et uforpligtende møde:

Alle får før eller siden brug for en advokat, og her bør man se sig om, så man sikrer den rette juridiske bistand. Hos VQ Advokater finder du et kompetent og hjælpsomt advokatkontor, som dækker en lang række områder indenfor jura. Vi sørger for, at du får det rette juridiske bistand, og vi kan være behjælpelige med alt fra boligkøb til testemente. Vi har lang erfaring med at formidle juridisk viden, så menigmand kan forstå det. Vi ved at juraens sprog ofte er indviklet, og derfor taler vi altid et sprog, som du forstår. Jura handler i høj grad om tryghed og tillid, og dette er en høj prioritet hos VQ Advokater. Med vores lange erfaring, har vi sandsynligvis allerede haft sager, som ligner din. Her sørger vi for juridisk bistand, rådgivning og støtte. Det juridiske område er kompliceret, og man kommer hurtigt til at snyde sig selv for rettigheder, som man egentlig havde. Vi har set talrige eksempler på klienter, som har oplevet dette, og hvor vi ved gennemgang opdagede, at disse klienter havde endog store beløb til gode. Dette ser man ofte i arvesager, skilsmissesager og andre sager, som kan være følelsesmæssigt betændte. Kontakt os i dag, og få hjælp fra en af markedets dygtigste skilsmisse advokater.

Hos VQ Advokater er vi klar over, at mange retssager er følsomme begivenheder, hvor de involverede befinder sig i en følelsesmæssig svær situation. Dette gælder i høj grad indenfor skilsmissesager. I tilfælde af skilsmisse og separation er der mange følelser i klemme, og derfor kan det være svært for de involverede at danne sig et overblik over deres sag, og dette kan medføre, at man går glip af rettigheder. Her taler vi både om rettigheder i forhold til bolig, økonomi, børn og alt det andet, som skal ordnes ved en skilsmisse. Her er det vigtigt med en kompetent og engageret skilsmisse advokat, og sådan én finder du hos VQ Advokater. Her arbejder vi for dig, og for at sikre opfyldelsen af dine rettigheder, og vi har erfaring med skilsmissesager. Vi anerkender, at disse er sager, er der ofte store følelser på spil, og derfor får du en skilsmisse advokat, hvor empati, tålmodighed og forståelse er i højsædet, så du kan komme bedst muligt videre efter skilsmissen. Kontakt os i dag, og hør mere om dine muligheder for en kompetent, empatisk og engageret skilsmisse advokat.

I den ideelle verden ville skilsmissesager løse sig selv i god ro og orden, og man ville dele de fælles ejendele på en retfærdig måde. Sådan fungerer virkeligheden dog ikke, og derfor bør man alliere sig med en kompetent og engageret skilsmisse advokat, som kan hjælpe en i denne situation. Hermed sikrer du, at din sag bliver set med friske øjne, som ikke er følelsesmæssigt involveret i sagen. På denne måde får vi ofte øje på omstændigheder, som stiller dig i en bedre situation. Lad vores lange erfaring komme dig til gode, og allier dig med en erfaren skilsmisseadvokat, som kan hjælpe dig med at belyse alle aspekter i din sag. Mange mennesker er nervøse over at kontakte en advokat, da der findes mange myter om priser på kompetent juridisk bistand. Dette kan dog hurtigt vise sig at være uhensigtsmæssigt, da jura er et kompliceret område, hvor man ofte overser vigtige aspekter ved sagen. Dette kan have en lang række negative konsekvenser, og kan koste dig store beløb, som du ville have sparret med den rette juridiske bistand, hvor en erfaren advokat ville have været opmærksom på disse aspekter.

Så hvad koster en advokat ved skilsmisse? Dette spørgsmål er svært at besvare her, da hver eneste sag er unik. Kontakt os derfor, så vi sammen kan gennemgå din sag. På denne måde hjælper vi dig med at danne et overblik over sagen og over dine muligheder. Ofte går man glip af beløb ved manglende juridisk bistand, som langt overstiger prisen på en dygtig advokat. Når du vælger en advokat fra VQ Advokater, så er du sikret en advokat, som rådgiver dig i samtlige forhold, og hjælper dig igennem hele sagen. Vi ser frem til at hjælpe dig, så tag kontakt til os i dag, og hør mere om vores ydelser, og hvordan en dygtig skilsmisse advokat kan hjælpe dig.

Kontakt VQ Advokater hvis du har behov for engageret, empatisk og kompetent juridisk støtte. Vi har sammensat et team af advokater, som hver især er specialiseret indenfor et afgrænset juridisk felt. Mange sager bevæger sig i overlappet mellem de forskellige områder, og her vil vores teams samlede erfaring komme dig til gode, så du får den helt rigtige skilsmisse advokat, som kan sikre opfyldelsen af dine rettigheder. Vi rådgiver om samtlige aspekter af sagen, og står ved din side igennem hele processen. Læs mere om vores lange række af ydelser, og hvordan disse kan skabe værdi for dig på vores hjemmeside. Her finder du også vores kontaktinformationer, så du hurtigt og nemt kan etablere kontakt til en dygtig advokat, som kan hjælpe dig med at sikre, at dine rettigheder bliver respekteret. Giv gerne en beskrivelse af dit behov, og så vil vi finde den helt rigtige advokat til denne type sag.