Skat

Skattelovgivningen er særdeles kompliceret, og i mange situationer vil den rigtige rådgivning kunne skabe økonomisk værdi for dig. Det kan også være, at dine omkostninger til rådgivning kan være dækket. Det undersøger vi for dig, ligesom vi sikrer, at du får de rigtige råd og vejledninger. Kontakt os og hør mere.

Vil du vide mere, kontakt Phillipp eller Christian for en uddybning.

Phillipp Quedens

Partner, Advokat (H)

Christian Georg Landbo Quedens

Advokatfuldmægtig

Vi har sat kaffen over og er klar til at mødes med dig. Book her et uforpligtende møde:

Her finder du en erfaren og kompetent skatteadvokat

Hos VQ Advokater hjælper vi, hver eneste dag, danskere med at finde vej på det juridiske område, som kan være kompliceret for mening mand. De fleste, hvis ikke alle, vil før eller siden få brug for en advokat, da juraen anvendes på de fleste områder af vores liv. Dette gælder også på skatteområdet, som kan være særdeles kompliceret. Her gælder det om at holde tungen lige i munden, og til dette kan det være en fordel, at alliere sig med en erfaren skatteadvokat. Med en kompetent og erfaren skatteadvokat, som du finder hos VQ Advokater, vil de fleste få øjnene op for nye muligheder, som rent faktisk kan skabe økonomisk værdi for dig.

Hos VQ Advokater finder du et hold af erfarne og kompetente advokater, som hver især er specialiseret indenfor forskellige juridiske områder. Her finder du en dygtig advokat med speciale i skatteret, en advokat med speciale i udformningen af testemente eller lejekontrakter. Jura finder anvendelse i næsten alle aspekter af vores liv, og mange mennesker går glip af endog store beløb, fordi de ikke er opmærksomme på de paragraffer, som rent faktisk har betydning for deres sag. Med en skatteadvokat fra VQ Advokater ved din side, er der ofte mulighed for store besparelser. Kontakt os i dag, og hør mere om dine muligheder for råd og vejledning fra en advokat med speciale i skat.

Hos VQ Advokater har vi håndplukket dygtige advokater, som hver især er specialiseret indenfor et afgrænset område, samtidig med at vi alle er opmærksomme på, at der ofte er overlap imellem de forskellige juridiske områder. Her får du en erfaren skatteadvokat, som tager udgangspunkt i din situation. Vi formidler jura, som ofte kan være kompliceret for almindelige mennesker, i et sprog du forstår, og dette gælder også indenfor skatteret. Skat er relevant for næsten alle mennesker, og her kan man tit opnå store besparelser, når man har en erfaren skatteadvokat ved sin side. Vi har friskbrygget kaffe på kanden, og vi inviterer gerne på et gratis og uforpligtende møde, hvor du kan høre nærmere omkring dine muligheder, når det kommer til rådgivning og vejledning på skatteområdet. Vi er fleksible i forhold til mødested. Du er velkommen på vores kontor i Hillerød, men vi kan også mødes udenfor huset, hvis dette passer dig bedre. Kontakt os i dag, og lad os arrangerer et møde, hvor du kan få et overblik over de mange muligheder, som findes på skatteområdet. Du kan nemt booke et møde via vores hjemmeside, hvor du finder vores kontaktinformationer og en kontaktformular.

Der er ofte store besparelser at hente, når man allierer sig med en erfaren og kompetent skatteadvokat, som du finder hos VQ Advokater. Vores skattesystem er opbygget på en måde, så man kan trække forskellige udgifter fra. Man skal selv holde styr på dette, og dette kan være yderst kompliceret for almindelige mennesker, som derfor ofte går glip af fradrag, som man ellers har ret til. Her kan være tale om store beløb, og det er altid ærgerligt at betale for meget for noget. Også når det gælder skat. Kontakt derfor en af vores kompetente og hjælpsomme medarbejdere i dag, som kan vejlede dig i forhold til dine muligheder for juridisk bistand. Vi tager altid udgangspunkt i din sag, og hos VQ Advokater får du en advokat, som kæmper for dig og opfyldelsen af dine rettigheder, og som forklarer de komplicerede juridiske formuleringer i et sprog, som du forstår.

Som allerede beskrevet dækker jura over de fleste aspekter af vores liv, og dette gælder både for private, organisationer og virksomheder. Der er meget få områder, som ikke er underlagt juridiske regler, og derfor kan professionel rådgivning og bistand ofte betale sig, når man vil undgå at betale for meget i skat. Forskellige regler gælder på forskellige områder, og hos VQ Advokater får du en advokat, som ved hvilke områder, der er relevante i din situation. Hermed undgår du at spille tiden med forundersøgelser, som skal afdække hvilke regler, som er relevante for dig. Vores erfarne og kompetente skatteadvokater har mange år erfaring på dette områder, og denne erfaring anvender vi dagligt, når vi skaber værdi for vores mange kunder og andre samarbejdspartnere. Her får du en advokat, som hurtigt sætter dig ind i din situation, og tager udgangspunkt i denne. På vores kontor finder du advokater med vidt forskellige specialer, hvilket også kan skabe værdi for dig. Der er nemlig ofte overlap imellem forskellige juridiske områder, og her kan der være mulighed for besparelser, som du ellers ikke ville være opmærksom på.

Man siger, at der kun er to ting, som er sikre her i livet, døden og skatten. Hos VQ Advokater kan vi hjælpe dig med juridisk bistand på begge områder, som også tit er forbundne. Vi har altid friskbrygget kaffe på kanden, så kontakt os i dag for et uforpligtende møde, som kan skabe overblik over din situation og dine muligheder med skatteadvokat, eller en af vores andre erfarne og kompetente advokater. Vi tager udgangspunkt i din situation, og vægter ærlig kommunikation højt. Vi sørger for, at du er med hele vejen, og at ingen beslutninger træffes over hovedet på dig. Tryghed og ærlighed er en vigtig del af vores forretning, og vi glæder os til at hjælpe dig.