Personskadeerstatning

Baggrunden for personskadeerstatningssager er altid ulykkelig – der har været en ulykke, som har medført, at du måske er kommet alvorligt til skade. Vi hjælper dig med at sikre dine rettigheder. Vi har styr på, hvordan kravet opgøres, og hvordan du evt. kan få dækket dine advokatomkostninger i forløbet. For en afklaring, kontakt os.

Vil du vide mere, kontakt Thomas eller Phillipp for en uddybning.

Phillipp Quedens

Partner, Advokat (H)

Thomas Vang Christensen

Partner, Advokat (H)

Vi har sat kaffen over og er klar til at mødes med dig. Book her et uforpligtende møde:

Her får du kompetent hjælp ved personskade

Hos VQ Advokater får du kompetent juridisk bistand indenfor en lang række områder. De fleste vil før eller siden få brug for en advokat, da hele vores verden er rammesat af jura. Dette gælder også, når uheldet er ude, og du skal undersøge dine muligheder for erstatning ved personskade. Hos VQ Advokater har vi sammensat et team af erfarne og professionelle advokater, som hver især er specialiseret indenfor et afgrænset område. Her finder du også hjælp, hvis du har brug for en advokat ved personskade eller erstatning ved ulykke.

Bagrunden for en sag om personskade er aldrig sjov, og du kan være sikker på, at vi forstår de ulykkelige omstændigheder i situationen. Vi har lang erfaring med at sikre opfyldelsen af de rettigheder, som man har, når man har været ude for en ulykke enten privat eller på arbejdspladsen. Vi har styr på de forskellige aspekter, som har betydning for din erstatning, og vi hjælper dig med udformningen af dit krav. Mange mennesker kender ikke, og går derfor glip af, deres rettigheder. Dette kan have uoverskuelige økonomiske konsekvenser, og du bør altid tage kontakt til en erfaren advokat, når du har været ude for en ulykke, som har efterladt dig med mén. Enten varige eller midlertidige. Vi hjælper dig med overblik i situationen, og vi sørger for, at du får den erstatning, som du har ret til. Her ser vi både på dine forsikringer, din arbejdsgivers forsikringer, offentlige systemer og andre elementer, som er relevante på dette område.

Hos VQ Advokater har vi sammensat et hold af erfarne og kompetente advokater, som hver især er specialister indenfor deres område. Her får du en advokat, som tager udgangspunkt i din sag, og som kæmper for dig og sikringen af dine rettigheder. I forhold til erstatning er der ofte tale om store beløb, som man kan gå glip af, hvis man ikke er opmærksom. Vores dygtige og erfarne arbejdsskade advokat har lang erfaring på dette område, og ved hvordan en erstatningssag skal føres. Vi kæmper for dig.

Mange mennesker går glip af store beløb, fordi de ikke er opmærksomme på aspekter, som giver dem ret til yderligere erstatning. Vi sørger for, at du får den erstatning, som du har ret til. Ofte har du mulighed for at få dækket dine advokatudgifter, og dette hjælper vi dig også med. Vi skaber værdi for vores klienter ved korrekt anvendelse af jura, og glæder os til at hjælpe dig, så du kan vende den ulykkelige situation, som sager om personskade altid er.

Vi har altid frisk kaffe på kanden, og vi vil gerne invitere dig til et uforpligtende møde, hvor du kan få et overblik over din situation og dine muligheder. Vi møder altid mennesker i øjenhøjde, og taler i et sprog, som giver mening for dig. Kontakt os i dag, og lad os give dig overblik over din situation.