Nyheder & Guides

Boligadvokat

Boligadvokaten er din uvildige og professionelle rådgiver, som udelukkende varetager dine interesser, når du køber bolig.

Læs mere »

Testamente

Når man opretter testamente, kan du til en vis grad selv beslutte, hvad der skal ske med dine værdier, når du dør.

Læs mere »

Regler ved bodeling

Hvis du skal skilles eller separeres, skal der foretages en såkaldt bodeling. Begrebet dækker meget rammende over, at I skal finde ud af, hvad der skal ske med jeres fælles formue og gæld.

Læs mere »

Fremtidsfuldmagter

Ingen kender fremtiden, men med en fremtidsfuldmagt kan du beslutte, hvem der skal træffe beslutninger på dine vegne, hvis du pludselig ikke selv kan det længere.

Læs mere »

Bodeling

I tilfælde af skilsmisse eller separation sker der en såkaldt bodeling, der er en deling af ægtefællernes fælles formue.

Læs mere »

Arveloven

Den danske arvelov dikterer, hvem der arver dig, men du kan også selv have medbestemmelse på, hvem der arver efter dig gennem særeje, båndlægning af arv og så vider

Læs mere »

Det gode testamente

5 gode råd om emnet Få individuel rådgivning, der tager højde for netop din/jeres situation når der skal laves testamente. Hvis du/I overvejer at udfærdige

Læs mere »

Når I mister

Når I mister en af jeres nærmeste, opstår der med sorgen en del praktiske opgaver: arven skal fordeles, boet skal gøres op og de korrekte

Læs mere »

Boligadvokat i København

Som din boligadvokat sørger vi for at rådgive dig igennem alle de forskellige faser i dit boligkøb. Ring til vores specialist Advokat Michael Jacobsen på tlf. 22 18 74 45 og få en uforpligtigende snak om dit boligkøb.

Læs mere »

Kontakt os

og få uforpligtende vurdering af din sag.