Ledelsesrådgivning

God ledelse er en vigtig disciplin. Vi hjælper med at skabe rammer og indhold for virksomhedens ledelse. Vi har årelang erfaring med at sparre med virksomheder løbende og vi har righoldig bestyrelseserfaring. Ledelsessparringen rækker hen over mange forskellige fagområder og det er vigtigt, at virksomheden får inspiration fra rådgivere, der har konkret erfaring og ikke bare teoretisk indsigt. Vi er med til at prioritere indsatsområder i virksomheden og vi har stor indsigt i implementering og efterlevelse af virksomhedsstrategier. Vores rådgivning skaber merværdi. Vi tager gerne et uforpligtende kaffemøde med dig og orienterer dig om virksomhedens muligheder for at få professionaliseret sin ledelse.

Anbefalinger for god Selskabsledelse | Corporate Governance

Vil du vide mere, kontakt Morten eller Thomas for en uddybning.

Morten Kaas Vinther

Partner, Advokat (L)

Thomas Vang Christensen

Partner, Advokat (H)

Vi har sat kaffen over og er klar til at mødes med dig. Book her et uforpligtende møde:

Når man er en virksomhed, af en vis størrelse, er det vigtigt at man opererer med en klar strategi, når det kommer til ledelsesrådgivning. Her er nemlig tale om en yderst vigtig disciplin, som er afgørende for hvordan ledelsen klarer de målsætninger, som virksomheden skal opfylde, hvilket kan aflæses direkte på bundlinjen, når regnskabet er klar.

Hos VQ Advokater har vi samlet et erfarent og yderst kompetent hold af advokater, som har konkret erfaring med de mange aspekter, som udgør området omkring rådgivning af de ledere, som leder din virksomhed i det daglige. Måske har disse, eller dig selv, hvis du er leder, behov for kompetent rådgivning og sparring i forhold til implementering af nye virksomhedsstrategier eller anden form for professionalisering af ledelsen. Dette er efterhånden en forudsætning for at bibeholde en sund position på markedet, og bør derfor tages alvorligt af alle virksomheder.

Til varetagelsen af ledelsesrådgivning i din virksomhed, gør du klogt i at alliere dig med en advokat, som har praktisk kendskab til de juridiske rammer, som omgiver erhvervslivet. Og det får du hos VQ Advokater, hvor vi har samlet et yders kompetent hold af advokater, som har mange års erfaring

God og professionel ledelse er nemlig et samspil mellem forskellige interessegruppers interesser, og afhængig af den virksomhedsform, som du har valgt, findes der forskellige strategier for god ledelsesrådgivning, og vi kan hjælpe dig med at finde den rette, så ledelsen i din virksomhed får de bedste forudsætninger for at indfri de målsætninger, som fremgår af virksomhedens strategi.

Vi lever i en omskiftelig verden, hvor virksomhedens juridiske rammer kan ændres med kort varsel, hvilket stiller store krav til fleksibilitet i din virksomhed, og her kan vi hjælpe med hurtig og nem ændring af forretningsstrategier, så virksomhedens strategi stadig følger de rammer, der udstikkes af juraen.

Flere af de dygtige advokater, som har deres daglige gang på VQ Advokaters kontor, har lang erfaring med bestyrelsesposter i forskellige organisationer og virksomheder, hvor de har sikret effektiv ledelse og resultater, som har skabt værdi for disse virksomheder. Vi skaber værdi ved hjælp af jura, og vi kan også skabe værdi for din virksomhed, hvor vi sørger for effektiv professionalisering af ledelsen.

Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte virksomhed, og vi sætter os grundigt ind i de områder, der er relevante for at sikre en effektiv ledelsesrådgivning, som vil kunne aflæses direkte, når virksomhedens regnskab gøres op.

Dårlig og uprofessionel ledelse koster virksomheder enorme summer hvert eneste år, og man bør spørge sig selv, og man har råd til denne ekstra udgift på et marked, som nærmest udvikler sig fra dag til dag.

Vi har sat kaffen over, så den er klar, hvis du kunne være interesseret i et ganske uforpligtende møde, hvor vi drøfter de muligheder, som findes for effektiv rådgivning af ledelsen, så du klædes optimalt på i forhold til at skabe de resultater, som kræves af dig. Du kan nemt booke tid til et møde, og du vælger selv om du vil kontakte os telefonisk eller via kontaktformularen på vores hjemmeside.