Erhvervslejeret

Lejeret er et komplekst område og overholdes den ikke nøje, kan det få økonomiske konsekvenser for både lejer og udlejer. Inden lejeaftalen underskrives, bør der derfor foretages grundigt og undersøgende arbejde for at undgå lejeretlige fejl.

Vi er specialiserede med dybdegående erfaring indenfor alle aspekter af erhvervslejeretten og kan dermed rådgive udlejere som lejere.

Vi er med til at sikre vores klienter de mest forretningsmæssige fordelagtige lejeforhold i den konkrete situation.

Vil du vide mere, kontakt Morten eller Christian for en uddybning.

Morten Kaas Vinther

Partner, Advokat (L)

Christian Georg Landbo Quedens

Advokat

Vi har sat kaffen over og er klar til at mødes med dig. Book her et uforpligtende møde:

Få kompetent hjælp til erhvervslejeret

Alle får før eller siden brug for en advokat, for det meste i vores hverdag er nemlig reguleret af juraen. Det er vigtigt at udvise rettidig omhu, når man begår sig på det juridiske område, da omkostningerne ofte er tunge, hvis man ikke har styr på det, som man skal. Dette gælder også indenfor lejeret, hvor det er meget vigtigt, at man har helt styr på det juridiske. Det kan nemlig have voldsomme økonomiske konsekvenser, for både lejer og udlejer, hvis der ikke er styr på det juridiske indenfor erhvervslejeret.

Hos VQ Advokater har vi samlet et yderst kompetent og erfarent hold af advokater, som kan guide dig igennem juraens mange aspekter, når du har behov for kompetent juridisk rådgivning. Vi kan hjælpe med det meste, da vi har samlet advokater med vidt forskellige spidskompetencer.

Kontakt os i dag, og hør mere om dine muligheder.

En dygtig advokat med speciale i erhvervslejeret, eller anden form for lejeret, kan skabe værdi for dig på samme måde, som advokater generelt kan. Hos VQ Advokater kan vi både hjælpe udlejere og lejere, så kontakt os endelig, hvis du har udfordringer med lejeret, som du ønsker hjælp til. Vores dygtige advokater har i løbet af deres respektive karrierer behandlet mange sager omhandlende lejeret, og derfor kan vi hurtigt spotte typiske faldgruber, og sørge for, at du undgår at falde i disse. På denne måde er der ofte penge at sparre, for både udlejere og lejere, og du undgår potentielle juridiske konflikter, som kan være særdeles omkostningstunge affærer.

Vi har sat kaffen over, og glæder os til at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig indenfor det juridiske område.

Det er vigtigt, at man har styr på alle de juridiske aspekter, når det handler om erhvervslejemål. Både når det gælder lejere og udlejere af disse lejemål. Vi kan gennemse dine kontrakter, og se om der er noget, som bør laves om for at stille dig i en juridisk bedre situation. Det er altid klogt at forebygge potentielle konflikter. Det er dyrt at få sin sag prøvet ved domstolene, så man bør i stedet sikre sig, at der ikke er punkter i kontrakten, som kan skabe problemer i fremtiden.

Skulle du stå i den situation, at du har behov for juridisk bistand eller rådgivning i forbindelse med en juridisk konflikt, kan vi naturligvis også hjælpe med dette. Her tager vi altid udgangspunkt i din situation, og vi bruger meget energi på at sikre, at du hele tiden ved, hvad vi foretager os. Vi sørger for at formidle juraen på et sprog, som du kan forstå, og vores kompetente og erfarne advokater har stor tålmodighed, når det handler om formidling af juridisk stof.

Dette afhænger af ens specifikke behov, og vi opfordrer derfor til, at man kontakter os med flere informationer om den konkrete sag.

Mange mennesker afholder sig fra hjælp fra advokater, da de frygter priserne. Dette er uheldigt, da man hermed kan gå glip af opfyldelsen af visse rettigheder, som juraen giver en.

Vi har sat kaffen over, og glæder os til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, hvis du har behov for juridisk bistand i forbindelse med erhvervslejeret eller andre juridiske områder. Kontakt os i dag, og book et uforpligtende møde med en af vores dygtige advokater, som herefter vil forklare dig om de muligheder, som du har. Vi tager altid udgangspunkt i din situation, uanset om det omhandler erhvervslejeret eller andre juridiske områder.