Dødsbo og bodeling

I forlængelse af et dødsfald er der rigtig mange følelser og problemer, der melder sig. Vi kan hjælpe med at løse problemerne, og vi har årelang erfaring med behandling af dødsboer. Vi har stor respekt for hurtig og sikker behandling af dødsboet, og vi hjælper arvingerne hele vejen, så behandlingen af boet bliver en god oplevelse. Vi håndterer skifteret og skat-temyndigheder, ligesom vi sikrer, at testamenter respekteres, og at boet behandles i overensstemmelse med afdødes ønsker. Kontakt os for hjælp og bistand.

Vil du vide mere, kontakt Phillipp eller Susanne for en uddybning.

Susanne Landbo Quedens

Partner, Advokat (L)

Phillipp Quedens

Partner, Advokat (H)

Vi har sat kaffen over og er klar til at mødes med dig. Book her et uforpligtende møde:

Alle vil før eller siden få brug for en advokat. Næsten alle aspekter af vores liv, fra fødsel til død, er underlagt juraens rammer, selvom man ikke altid tænker over dette i dagligdagen. Derfor er mange ikke forberedte, når de pludselig oplever behov for advokatbistand, og i disse tilfælde kan skaden allerede være sket, og du kan gå glip af store beløb, som du ellers havde ret til. Ofte er følelser også i klemme, da retssager ofte bunder i uenigheder, som man ikke selv formår at løse. Dette er ofte tilfældet i sager omhandlende dødsfald, arv og bodeling. I disse sager er der ofte mange følelser i klemme, og derfor har vi samlet et yderst erfarent og kompetent hold af dygtige advokater, så du får den helt rigtige juridiske støtte i forbindelse med afvikling af dødsbo. Vores dygtige advokater løser opgaven med empati, professionalisme og dig i centrum. Vi er for din skyld, og for at sikre opfyldelsen af dine rettigheder, og derfor er klienten altid i centrum, og du vil opleve, at vi tager din sag meget alvorligt. Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog om advokat til dødsbo.

Døden er det eneste, som er sikkert her i livet. Og selvom det kan være grænseoverskridende, så bør man udvise rettidig omhu og forberede sig på det uundgåelige, imens man stadig er i live, da ens pludselige dødsfald ellers kan stille éns pårørende i uhensigtsmæssige situationer. Med din sidste vilje på plads, er du sikret en vis form for kontrol med dine ressourcer. Også efter du er gået bort. Vi har mange års erfaring med udarbejdelsen af officielle testementer, og kan også hjælpe dig, så din familie er sikret i tilfælde af pludselig død. Dette er især vigtig for par, som lever i papirløse forhold, hvilket er ret normalt i det moderne Danmark. Her har man nemlig ikke nødvendigvis ret til arv, medmindre dette fremgår af et officielt udarbejdet testemente, som vi kan lave til dig hos VQ Advokater. Her står en erfaren og kompetent dødsboadvokat klar til at hjælpe dig, uanset om du ønsker et testemente udarbejdet, skal bruge en erfaren advokat til dødsbobehandling eller har andre forespørgsler, som omhandler det juridiske område.

Hos VQ Advokater får du en advokat til dødsbo, som kæmper for dig og for at sikre, at dine rettigheder bliver overholdt. Dette gælder både i form af juridisk rådgivning og kompetent advokatbistand, som tager udgangspunkt i din situation. Mange mennesker holder sig fra at søge juridisk bistand, og her er prisen ofte en faktor. Dette er ærgerligt, da man ofte snyder sig selv for endog store beløb på denne måde, fordi man ikke er opmærksom på eventuelle rettigheder. Her er det vigtigt med en erfaren advokat, som giver din sag den opmærksomhed, som er nødvendig for at sikre opfyldelsen af dine rettigheder. Vores mange års erfaring har givet vores dygtige hold af advokater en vis rutine i sager, som følger gængse mønstre, og vi ved derfor hvordan, vi kan skabe værdi for dig, og sikre at din retssag bliver en succes.

Hos VQ Advokater ser vi frem til at møde dig til en uforpligtende samtale, hvor vi sammen bliver klogere på din situation, og hvordan vi hos VQ Advokater kan være til hjælp. Vi har sat kaffen over, og du er altid velkommen til et uforpligtende rådgivningsmøde på vores kontor i Hillerød eller et andet sted, som vi aftaler sammen. Vi kan også kontaktes personligt eller på mail, hvorefter vi sammen aftaler rammerne for mødet. Her får du personlig rådgivning, som tager udgangspunkt i din sag. Vi har sandsynligvis arbejdet med lignende sager tidligere, og kan derfor sikre vores klienter hurtig og sikker rådgivning. Alle får, før eller siden, brug for en advokat, så kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med en dødsboadvokat, testemente og en lang række andre juridiske områder, hvor vi dagligt skaber værdi for vore klienter, som både tæller privat,-og erhvervsklienter.

Et dødsfald er altid en tragisk begivenhed, som efterlader de pårørende i en kaotisk, uvant og følelsesmæssig udfordrende situation. Udover at skulle håndtere sorgen over at have mistet en nærtstående person, så bærer tiden efter et dødsfald også præg af mangel på forløsning, og gamle konflikter kan desværre vækkes til live her. Der er meget, som man skal huske i forbindelse med dødsfald, og vi er helt indforståede med, at ens overskud ofte er ikkeeksisterende i denne situation. Hos VQ Advokater har vi mange års erfaring med at tage os af klienter i sorg, og sikre at alt går rigtigt til, når boet skal gøres op og arven deles. Hos VQ Advokater får du en erfaren dødsboadvokat, som formår at hjælpe dig igennem den juridiske del af et dødsfald, så du kan koncentrere dig om det personlige, om at tage dig af din familie og de forpligtelser, som findes her. Hos os får du en erfaren og empatisk dødsboadvokat, som arbejder med respekt for den udsatte position, som man ofte befinder sig i efter en nærtståendes dødsfald. Hvis du har brug for juridisk bistand, råd eller vejledning, privat eller erhvervsmæssigt, så vil vi opfordre dig til at tage kontakt til VQ Advokater, hvor vores dygtige og hjælpsomme medarbejdere vil sørge for, at du får den information, som du har brug for.