CSR – Corporate Social Responsibility

Hos VQ Advokater er vi vores sociale ansvar bevidst, og vi lægger stor vægt på at bidrage på en række forskellige områder.

Lokalt
Vi afholder Åbent Hus med gratis rådgivning hver 1. mandag i måneden, hvor alle er velkomne til at komme og få et gratis råd, såvel på det privatretlige som det erhvervsretlige
område.

Vi yder Gratis Retshjælp i Hillerød Frivilligcenter (Advokat Vagten sammen med de øvrige advokater i Hillerød Retskreds.

Vi afholder løbende gratis kurser/foredrag om relevante emner, for eksempel om Arv, Testamenter, Fremtidsfuldmagter mv. Disse afholdes såvel på vores kontor som hos foreninger og organisationer, for eksempel Kræftens Bekæmpelse, Ældresagen, Scleroseforeningen, lokale pårørende foreninger på demensområdet mv.

Sporten
Vi er sponsor i FC Nordsjælland og i Team Red Performance, ligesom vi ofte yder bidrag til en række lokale idrætsforeninger og klubber.

Uddannelse
Vi ser det som en vigtig opgave at vi som erhvervsvirksomhed bidrager til at give unge mennesker en uddannelse, hvorfor vi har en tradition for at ansætte praktikanter, advokatsekretærelever samt advokatfuldmægige.