Byggeri

Det er en meget stor beslutning at købe hus og endnu større selv at bygge. Et byggeri inkluderer ofte køb af en grund og indgåelse af entreprisekontrakt. Opfølgning undervejs og en kontrol af, at den vare man har fået, også er den man har bestilt/aftalt. Der er et samspil med entreprenør, grundsælger, bank samt realkreditinstitut. Som uvildig rådgiver er vi den bedste tovholder, og vi har årelang erfaring med lige netop at sikre, at vores klienter kommer godt i mål, når de bygger deres drømmebolig.

Vil du vide mere om vores rådgivning, så kontakt Morten eller Michael for en uddybning.

Morten Kaas Vinther

Partner, Advokat (L)

Michael Jacobsen

Partner, Advokat (L)

Vi har sat kaffen over og er klar til at mødes med dig. Book her et uforpligtende møde:

Har du brug for en advokat med speciale i byggeri?


Hvis du er bygherre eller entreprenør, så er der mange forhold, du skal have styr på. Nogle gange oplever man, at der kan opstå mange forskelligartede juridiske problemstillinger i forbindelse med et bestemt byggeprojekt. Det gør sig gældende, uanset om det drejer sig om entrepriser, byggerier samt om- og tilbygninger. Da et byggeri er en kompleks størrelse, kan der forekomme forskellige former for tvister. Der kan fx være tale om fejl, mangler, forsinkelser, ekstra arbejder, garantistillelse, m.fl. Når man bliver involveret i sådan nogle konflikter, så har man akut behov for en advokat med speciale i byggesager og entrepriseret. Her på siden kan du finde en kompetent advokat byggeri, som kan værne om dine interesser.

 

Hos os kan du booke et uforpligtende møde med en advokat med speciale i byggeri, som kan rådgive dig, uanset om du er privatkunde, offentlige aktør, bygherre, teknisk rådgiver, entreprenør eller repræsenterer et byggefirma eller en håndværksvirksomhed. Vores advokater har specialiseret sig inden for byggesager, entrepriseret og beslægtede områder. Vi kan rådgive dig og din virksomhed i forbindelse med udbud, syn, skøn og kontraktindgåelse. Som du kan høre, er der meget, vi kan yde dig bistand til.

Som advokat i byggeri bistår vi gerne med indgåelse af kontrakter i forbindelse med entreprise og teknisk rådgivning. Vi kan også være med til at rådgive dig med hensyn til strukturering af samarbejdet. Derudover kan vi yde bistand angående forventningsafstemning mellem parterne. På den måde sørger vi for, at det der bliver aftalt, er realistisk og opnåeligt. Fordi vi har mange års erfaring med byggesager, kan vi bistå med juridisk sparring, hvis der opstår nogle uventede forhold. Der kan fx være tale om forsinkelse af byggeriet, krav på ekstrabetaling eller eventuelle fejl og mangler.

 

Vi har stort fokus på rådgivning. Derfor bør du ikke tøve med at kontakte os. Vi gør alt, hvad der står i vores magt til at undgå konflikter. På den måde sparer vi vores kunder tid og penge. Målet er at finde en løsning, der ikke udvikler sig til en rets- eller voldgiftssag. Men hvis vi kan opnå et bedre resultat ad rettens vej, så hjælper vi dig ved at lægge den rigtige strategi. Vi lægger stor vægt på at hjælpe vores klienter ved at beskytte deres interesser. Det kan vi også gøre for dig.