Andelsboligforeninger

Når andelsboligforeningen skal håndteres, er det vigtigt, at man har den rigtige administrator. Vores mange investeringer i it-systemer gør, at vi har en nem og ukompliceret administration til glæde og gavn for foreningens medlemmer og ikke mindst bestyrelsen.

VQ Advokater tilbyder:

 • En fast daglig administrator med ansvar for foreningens daglige drift.
 • Rådgivning ved fast tilknyttet advokat og øvrige eksperter.
 • Online adgang til foreningens økonomi og budgetopfølgning.
 • Foreningens egen hjemmeside med adgang for bestyrelse og beboere.
 • Løbende rådgivning om optimering af lån, renter, likviditet og forsikring.
 • En struktureret plan for ejendommens vedligeholdelse i samarbejde med ingeniør.
 • Nem og hurtig tilgængelighed.
 • Elektronisk godkendelse af faktura og regninger.

 

Har du og din andelsboligforening brug for en ny ejendomsadministrator? Så er I meget velkomne til at kontakte Daniel Grøndal til en uforpligtende snak om, hvilken type administrationsløsning, jeres forening har brug for.

Daniel Hesner Grøndal

Partner, Cand.merc.

Vi har sat kaffen over og er klar til at mødes med dig. Book her et uforpligtende møde:

Advokat andelsbolig - søger du rådgivning?

En administrator er en uundværlig partner, når en andelsboligforening skal håndteres. Når du vælger advokat andelsboligforening hos os, er du sikker på at få kompetent og personlig rådgivning.

Vi har mange års erfaring i både andelsboligforeninger samt investeringsejendomme. Kontakt os i dag for at få et gratis rådgivningsmøde, eller læs mere om vores services her på siden. Hos os får du personlig rådgivning og en hurtig respons – vi har en yderst professionel tilgang til administration af ejendomme og andelsboligforeninger.

Med en løsning fra os får du gavn af vores mange investeringer i it-systemer, der sikrer dig en ukompliceret administration, hvor det er gjort nemt for dig at holde styr på de detaljer, der skal til for at drive en andelsforening. Vores system er desuden bygget sådan, at det både er en fordel for foreningens medlemmer og for bestyrelsen. Hvis du gerne vil høre mere om de it-systemer, vi tilbyder til administrering af jeres andelsforening, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi stiller gerne op til et gratis rådgivningsmøde.

Der er mange fordele ved at inddrage en advokat andelsbolig, når andelsboliger skal administreres og fordeles blandt medlemmer. Hos VQ Advokater tilbyder vi blandt andet:

 • Et økonomisk og juridisk fundament
 • Rabat gennem storkundeaftaler på fx forsikring, revision og bank
 • Tryg administration
 • Let og tilgængelig hjemmesideløsning

 

Med en andelsforening er der mange administrative opgaver, som der skal være styr på, før andelsforeningen kan fungere optimalt – og for at både bestyrelsen og medlemmerne kan bevare tilliden og tiltroen til foreningen. Samtidig kan det være svært at finde tiden til at opfylde alle de krav, der er til de administrative opgaver. Vælger du at samarbejde med os som advokat andelsbolig, sørger vi for, at der er styr på det, som du ikke har tid til.

Vi skaber værdi for dig, når du skal bruge boligrådgivning andelsbolig. Fx når du er på udkig efter at investere i en andelsbolig og derfor er ved at undersøge markedet efter relevante emner. Det kan også være, du allerede har fundet den rette andelsbolig? Hvis du har brug for rådgivning og ekstra øjne på papirarbejdet, inden du slår til, kan du også altid kontakte VQ Advokater. Vores rådgivning er personlig, og vi tager altid udgangspunkt i netop din situation.

Rådgivning kan være rigtig mange ting, men når det kommer til advokat andelsbolig, er der nogle typiske emner, som vi ofte støder op. Derfor er der forskellige valgmuligheder, som du kan vælge til og fra. Synes du, der mangler noget blandt vores løsninger, skal du blot sige til. Vores rådgivning er hurtig og sikker, og vi vil gerne hjælpe dig på vej.

Vi tilbyder individuelle løsninger, så du har mulighed for at skræddersy din aftale med os. Der kan være mange ting at tage hensyn til. Nogen ønsker at tilføje juridisk rådgivning, mens nogle foretrækker økonomisk rådgivning. Og så er der dem, som har behov for begge. Det kan også være, du har en vicevært-ordning, der skal medtænkes i aftalen. Vi arbejder også ofte med en femårs plan, der skal være med til at styrke den økonomiske sikkerhed.

 

Det behøver ikke være tidskrævende for dig at drive en boligforening eller en investeringsejendom. Vi har hjulpet med administrationen af ejendomme i over 20 år, og du kan trygt stole på vores løsninger.

Kontakt os i dag for et gratis rådgivningsmøde, så vi kan høre mere om din andelsboligforening.