Ægteskab eller papirløst par

Intet kræver flere papirer og dokumenter end at leve papirløst sammen. I ægteskaber er der ofte brug for en ægtepagt, så man sikrer, at værdierne behandles på den rigtige måde, både i tilfælde af skilsmisse men også i tilfælde af dødsfald. Vi har rigtig mange års erfaring med behandling af familieretlige udfordringer, og vi glæder os til at hjælpe dig.

Vil du vide mere, kontakt Susanne eller Michael for en uddybning.

Susanne Landbo Quedens

Partner, Advokat (L)

Michael Jacobsen

Partner, Advokat (L)

Vi har sat kaffen over og er klar til at mødes med dig. Book her et uforpligtende møde:

Hos VQ Advokater er vi specialiseret i at skabe værdi ved hjælp af juraen, og dette gælder også indenfor familieret. Alle får før eller senere brug for en advokat, og her er nøgleord som tillid og tryghed i højsædet. Vi har mange års erfaring på det juridiske område, og kan derfor guide dig igennem dette felt. Vi tager udgangspunkt i dit behov, og vi taler i et sprog, som du kan forstå. På denne måde opnår du overblik over din situation, hvilket hjælper dig med at træffe de nødvendige beslutninger. Naturligvis under kyndig vejledning fra vores erfarne advokater.

Hos VQ Advokater har vi samlet specialister indenfor jurarens mange områder, så du har højt specialiseret bistand på hånden uanset dit behov. Dette gælder også for vores familieretsadvokater. Vores højt specialiserede team af familieretsadvokater har lang erfaring indenfor dette område. Ligeledes besidder de evnen til at formidle de juridiske kendsgerninger, fremlægge mulige løsninger og give dig overblik over din situation, så du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt. Vi er naturligvis opmærksomme på, at familieretssager kan være følelsesbelagte. Vores team af advokat familieret har lang erfaring med at yde empatisk og klar juridisk støtte i disse svære stunder, så du kan komme bedst muligt videre. Det kan altid anbefales at udvise rettidig omhu, og tage kontakt til en advokat før en eventuel konflikt. Ligeledes anbefaler vi kraftigt, at man sørger for at nedskrive sine sidste ønsker i et juridisk gyldigt testamente, så der er klarhed over dette, hvis man skulle dø uventet, eller kommer ud for andre alvorlige kriser, hvor skaden skal udbedres, hvilket kan koste dig høje beløb. Kontakt derfor hellere en advokat i dag. Rettidig omhu skaber oftest værdi på det juridiske område.

Hos VQ Advokater er du sikret hurtig og sikker rådgivning, så du kan opnå klarhed over dine muligheder indenfor de rammer lovgivningen udstikker. Vi står klar med et gratis rådgivningsmøde, så du i ro og mag kan få belyst disse ramme, og hvad de betyder i din situation. Vi sørger for at du bliver ordenligt klædt på med hensyn til testamente, så du sparer dine pårørende for at skulle forholde sig til dette oveni deres sorgproces, hvor der også skal tages stilling til andre ting. Ligeledes står vi til rådighed i tilfælde af skilsmisse, så denne proces kan foregå så smertefrit som muligt, omstændighederne taget i betragtning. Her har vores engagerede og empatiske hold af familieret advokater lang erfaring i at yde juridisk bistand med respekt og omtanke for din situation. Vi kender udmærket til diverse rygter om advokatpriser, men ofte går man glip af en lang række rettigheder, hvis man ikke får den rette juridiske bistand. Du kan opnå store økonomiske besparelser med den rette juridiske bistand, og det ville være ærgerligt, at lade disse muligheder gå til spilde. Hos VQ Advokater knokler vores hold af familieret advokater for at sikre dig mest muligt værdi. Kontakt os i dag, og hør mere om dine muligheder. Vi inviterer gerne på en kop kaffe, så du trygt og sikkert kan sikre dig selv og dine nærmeste juridisk.

Familieret indeholder mange områder, og en god familieadvokat kan hjælpe dig bedst muligt igennem éns uundgåelige møde med juraens verden. Vores advokat familieret sikrer dig i forbindelse med dødsfald, og har stor respekt for den følelsesladede situation, som man som pårørende befinder sig i. Vi bestræber os altid på at bodelingen skal være en god oplevelse for de involverede, og foregå på et sprog, hvor ingen føler sig tilsidesat. Det samme gælder i sager indenfor det ægteskabelige område, hvor vi ligeledes sørger for respektfuld og empatisk bistand med omtanke på de involveredes følelsesmæssige tilstand. Sat en smule på spidsen, så kan man sige, at intet kræver mere papirarbejde end at leve sammen i et papirløst forhold. Derfor hjælper vi også med at belyse dine rettigheder og muligheder i forbindelse med indgåelse af ægteskab, som stiller din partner i en væsentligt bedre situation i forbindelse med uventet dødsfald. Med en dygtig familieret advokat fra VQ Advokater, er du også godt stillet, hvis ægteskabet ender i en skilsmisse, som det gør i mange tilfælde. Igen er vi opmærksomme på den følelsesladede situation I befinder jer I, og sørger for klar og empatisk juridisk bistand, så du ikke mister eventuelle rettigheder i kampens hede. Vi kæmper for dig og dine rettigheder, så kontakt endelig VQ Advokater i dag, så vi kan hjælpe dig på det familieretsmæssige område, uanset om du har behov for en advokat til familiesager i København eller Århus. Vi glæder os til at arbejde med din sag, og lover engageret og klar juridisk bistand på dine præmisser.

Med en dygtig familieret advokat er du godt stillet, hvis der skulle opstå konflikter med det sociale system i forhold til tvangsfjernelse og deslige. Kontakt os i dag, hvis du har brug for en erfaren familieret advokat i Århus, eller en erfaren advokat i København. Hos VQ Advokater får du en erfaren advokat familieret, som taler din sag hvis du skulle havne i konflikt med det offentlige system. Her kan vi hjælpe dig med at gennemgå sagen, så vi sikrer at dine rettigheder ikke er blevet overtrådt, og hjælpe dig hvis dette skulle være tilfældet.